от angelbcn » Вто Яну 19, 2010 11:51 am
Kupih si Spectra v3 ot Anglia. Izlizal sam sas neq nqkolko pati i na fabri4nite programi e dosta gobra. na mnogo bit obekt deto sa minali hilqdi mashini za 2-3 4asa sabrah edna shepa cvetni anti4ni signali. intrerisuva me dali tuk vav balgaria ima nqkade magazin kadeto prodavat spectra v3? iskam da kupq opatvane na balgarski,az imam no mi e na angliiski a ne go razbiram dobre. vav opatvaneto pishe kak mojesh da si pravish dopalnitelni programi i az iskam da si naprava moi nastroiki. Vav Ispania noemvri mesec predi da kupq moita mashina izlizah sas edni ispanci da tarsim moneti i edinia ot tqh imashe spectra v3. toi si beshe napravil programa i mashinata raboteshe neveroqtno dalboko, na 45 sm zaroven denar / zarovihme go nie / go dava qsen signal bez da se misli mashinata. Na 50 sm,pak go hvashta no li4no az ne bih go kopal,zashtoto signala prekasva vse edno se 4udi mashinata. E ako vav radius ot 2-3 metra sam izkaral denar sashto bih go kopal,no taka na hod nikoga. sas fabri4ni nastroiki mashinata vadi denar na 30-35 sm nezavisimo kolko e zamarsen obekta.